Samlingslokalen

Brf Dr Lindh har en gemensamhetslokal i bottenvåningen på Dr Lindhs gata 3 som medlemmarna kan hyra. Det kostar 200 SEK att hyra lokalen på dagtid (fram till kl 17) och 300 SEK för att hyra lokalen på är kvällstid (efter kl 17). Dagtid+kvällstid kostar 500 SEK.
I lokalen finns bord och stolar. Om man har konferenssittning får det plats omkring 60 personer.
Det finns tallrikar, koppar, bestick och glas för omkring 50 personer.
I vårt lilla cafe finns mikrovågsugn, kylskåp kokplatta och diskmaskin. Det finns också en kaffebryggare som kan brygga två kannor kaffe samtidigt.
Du ansvarar själv för att städa lokalen efter uthyrningen.

Lokalen bokas genom att skicka ett mejl till
Hans.Ragneskog, Hans.Ragneskog@gmail.com
Kerstin Eurenius, Kerstin.Eurenius@gmail.com eller
Gunilla.Rehn, rehngunilla@gmail.com

Ange Brf-nummer samt nummer enligt skatteverkets regler, e-postadress samt önskat datum och tid (dag / kväll) när du önskar hyra lokalen.

>>Här finns information om gemensamhetslokalen
>>Här finns en blankett och reglerna för gemensamhetslokalen!

 

Gymmet

 

Spegel

I hus 1:s källare, ingång norra gaveln, har föreningen ett gym för bostadsrättsinnehavarna.
För att få tillgång till gymmet lämna namn och det gamla lgh nr via mail till drlindh@gmail.com eller kontakta styrelsen med ett brev i brevlådan i Hus 3 entré. Det är en symbolisk månadsavgift, 20 kr/lgh, för dem som nyttjar gymmet bl.a. för att täcka städkostnader. Avgiften tas ut i efterhand via hyresavin.

Kontakta
Föreningen: drlindh@gmail.com
Gym-ansvarig: kentasp37@gmail.com

>>Bild från gymmet
>>Benpress
>>Vikter

 

Gästlägenhet och bastu

 

Gästlägenhet med Bastu

Vår gästlägenhet är enkelt inredd och försedd med två sängar, täcken, kuddar och filtar (allt i syntetmaterial). I gästlägenheten finns toa, dusch och bastu. Det finns inga möjligheter att laga mat eller att brygga kaffe.

Gästlägenheten är belägen på i bottenvåningen på Doktor Lindhs gata 3.
Avgiften för gästlägenheten är 200 kr per dygn. Om du inte ska övernatta utan bara använda bastun är kostnaden 50 SEK för ett tillfälle.

Lägenheten får endast hyras av föreningens medlemmar och är tänkt som tillfällig övernattning för gäster till boende inom bostadsrättsföreningen. Den som hyr gästlägenheten skall ha med sig lakan och örngott (alt sovpåse ) och handdukar. Tvål och schampo finns inte i lägenheten.

>>Läs regler och information om gästlägenheten med bastu här!

 

Hobbylokal

En hobbylokal finns i 6ans bottenvåning. För att få dörr-ID brickan programmerad för entré till hobbylokalen måste en engångsavgift på 100 kr erläggas till fastighetsskötarna.
Har du några frågor? Kontakta då fastighetsskötarna per e-post alternativt lägg ett meddelande i föreningens brevlåda i entrén Hus 3, eller e-post till styrelsen.

 

Vävstuga

En vävstuga har iordningställts i 1ans källare (ingång norra gaveln). För att få dörr-ID brickan programmerad samt nycklar för entré till vävstugan, kontakta då Kerstin Eurenius, Hus 3, som är kontaktperson för vävstugan. Alternativt genom brev i styrelsens brevlåda i entrén till Hus 3 eller e-post till till styrelsen.

 

Extra förråd

I hus 1:s källare finns 5 stora förråd 8-13 kvm och ett 30 tal mindre nätförråd på 2-6 kvm med möjlighet att hyra för föreningens medlemmar. Hyran ligger mellan ca 400- 6500kr /år.

För frågor eller önskan att ställa sig i kö för stora eller små förråden maila namn, BRF-nummer, lgh-nummer till drlindhsgym@gmail.com.